Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Tonnen schade na inbraak bij bij Basic Fit

1 juli 2013

PAPENDRECHT - Zondagavond zijn op klaarlichte dag rond 19.30 uur bij sportschool Basic Fit aan de Lange Tiendweg een groot aantal fitnessapparaten weggenomen. Volgens een woordvoerder van het bedrijf loopt de schade in de tonnen.

Via een dubbele deur aan de zijkant van het pand hebben inbrekers kans gezien om de kostbare fitness apparatuur in één of meerdere voertuigen te laden. Het politie onderzoek is in volle gang en de Politie zoekt getuigen die grote voertuig(en) hebben gezien aan het einde van de middag bij Basic Fit, aan de zijde van het hotel.

Ondanks de inbraak is de sportschool wel gewoon geopend, in de loop van deze week zullen er nieuwe of vervangende toestellen aanwezig zijn.

De politie is te bereiken via tel. 0900-8844.

Foto: Pieter van den Berg

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!