Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Doneer mee voor Gabriel

2 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT -  Vijf jaar oude Gabriel lijdt aan een hersenaandoening waardoor hij niet zo snel en langdurig kan lopen als zijn leeftijdsgenootjes, en vanwege die aandoening kreeg hij onlangs een speciale stevige 'heavy duty' wandelwagen van het ziekenhuis, waar zijn ouders en hij heel blij mee waren.

Afgelopen weekend bezochten Gabriel en zijn familie activiteitenpark Slagharen, en daar werd helaas zijn speciale wandelwagen gestolen. Zie hier de Facebook pagina van Gabriel's moeder.

Op de site youcaring.com staat een oproep aan alle Facebook-ers van de wereld: Kunnen wij voor Gabriel een nieuwe speciale wandelwagen bij elkaar sparen? Doneer dan alstublieft een bedrag zodat we met elkaar een nieuwe speciale wandelwagen voor Gabriel bijeen kunnen sparen..

Lees meer over:

wandelwagen hersenaandoening
Deel dit bericht met je vrienden!