Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Kindergroep beschildert muur Volksuniversiteit

2 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De Volksuniversiteit Papendrecht vond het tijd om een van haar lokalen in VU-gebouw De Springplank eens wat op te vrolijken. Met veel belangstelling heeft Hans van der Ent (gitaarleraar bij de VU) dit opgepakt en opperde het idee om met zijn kinder-schildergroep aan de slag te gaan.

De opdracht voor de kinderen was het ontwerpen van een abstracte muurschildering. Uit de diverse ideeën is één ontwerp ontstaan en door de kinderen met hun docent uitgevoerd. Ook een van de muren in de hal is meteen onder handen genomen.

Het resultaat is verrassend. Het bestuur van de VU is erg blij met dit nieuwe kunstwerk.

Deel dit bericht met je vrienden!