Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Getuigen van diefstal fitnessapparaten Papendrecht gezocht

3 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bij een diefstal in een sportschool op de Lange Tiendweg zijn op zondag aan het einde van de middag 25 fitnessapparaten gestolen. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen om zich te melden.

Na sluitingstijd, omstreeks 16:00 uur, wisten onbekenden toegang te krijgen tot de sportschool en daar 25 fitnessapparaten te stelen. De apparaten vertegenwoordigen een aanzienlijke waarde en de politie stelt een onderzoek in.

Uit getuigenverklaringen is gebleken dat omstreeks 16:30-17:00 uur een of meerdere voertuigen, mogelijk vrachtwagens of voertuigen met een aanhanger, bij het pand hebben gestaan. Ook is er gezien dat er meerdere personen bij het pand liepen. Omdat dit niet gebruikelijk is heeft de politie het vermoeden dat deze personen die gezien zijn verdachten kunnen zijn.

De politie is opzoek naar informatie over de personen en het voertuig of de voertuigen. Heeft u personen of voertuigen bij het gebouw gezien? Weet u hoe lang het voertuig of voertuigen daar hebben gestaan? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek naar deze diefstal? Neem dan contact op via 0900-8844. Geeft u liever uw tips anoniem? Bel dan 0800-7000.

Zie ook:

Lees meer over:

lange tiendweg fitness
Deel dit bericht met je vrienden!