Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Gerard Kleijn neemt afscheid van Kleijn Gifts & Goods

5 juli 2013

PAPENDRECHT - Vanaf 1 juli 2013 werkt Kleijn Gifts & Goods samen met ViveleDon B.V. Na 23-jaar zijn klanten met veel plezier te hebben voorzien van relatiegeschenken gaat oprichter en directeur Gerard Kleijn met pensioen. De toekomst van Kleijn Gifts & Goods is gewaarborgd door de samenwerking met ViveleDon B.V. en maakt ze beide tot een totaalleverancier in relatiegeschenken.

Voor de klanten verandert er weinig in het contact met de binnen- en buitendienst. De grootste veranderingen hebben plaatsgevonden in het assortiment. Het pand in Papendrecht heeft een opfrisser gekregen en de showrooms zijn aangevuld.

Over ViveleDon
ViveleDon B.V. is een relatiegeschenkenbedrijf op het kunstzinnige vlak en zat voorheen gevestigd in Oud-Beijerland en is nu verhuisd naar het pand van Kleijn Gifts & Goods aan de Rosmolenweg in Papendrecht. De afgelopen jaren hebben ze zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van b2b geschenken. Hun kracht zit in de goede samenwerking die ze hebben met de leveranciers, productiebedrijven, designers, kunstenaars en fotografen. Daardoor kunnen ze relatiegeschenken verzorgen van goede kwaliteit, hebben ze veel productkennis en kunnen ze vaak al snel leveren.

De eigenaar Leon van Vive heeft samen met zijn team aangetoond dat kunst uitermate geschikt in als geschenk voor het bedrijfsleven. Ze bieden de mogelijkheid om objecten te personaliseren of om een eigen kunstgeschenk te vervaardigen uit een materiaal naar keuze. Denk bij kunst geschenken aan: awards, glaskunst, schilderijen, sculpturen, tuinbeelden. De geschenken worden ingezet voor jubilea, openingen, afscheid van medewerkers en als exclusief relatiegeschenk.

Op hun website is meer informatie te vinden over hun kunst geschenken en relatiegeschenken.
Voor meer informatie, zie www.kleijn-relatiegeschenken.nl en www.viveledon.com

Deel dit bericht met je vrienden!