Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe website Oud Papendrecht gelanceerd

15 juli 2013

PAPENDRECHT - Het Bewonerscollectief van de Hendrik Breitnerstraat in Papendrecht heeft na maanden werken een nieuwe website met 500 foto's van oud-Papendrecht gelanceerd. Op de website Oud Papendrecht www.oud-papendrecht.nl is een grote collectie beeld materiaal te zien over de Papendrechtse geschiedenis.

Bij ieder foto (vaak een oude ansichtkaart) staat een korte omschrijving. De site is opgericht ter promotie van de jaarlijkse straatspeeldag, dat door Het Bewonerscollectief in de Hendrik Breitnerstraat wordt georganiseerd.

De volgende staten komen aan bod: Oude Veer, Veerdam - Veerplein, Het Eiland, Bosch, Het Zand, Kraaihoek, Kerkbuurt, Vissersbuurt, Zalmsteeg, Schoorweg, Nanengat, Tiendweg, Oosteind, Matena, Veerweg, Westeind, Slobbegors, Noordhoek, Boezemsingel en Hogendijk.

Deel dit bericht met je vrienden!