Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuw logo voor Wijkplatform Oostpolder - De Kooij

17 juli 2013 (door Pieter van den Berg)

PAPENDRECHT -  Sinds enige tijd heeft het wijkplatform Oostpolder - De Kooy een nieuw logo. Het oude logo was behoorlijk gedateerd en aan een update toe. Het logo is ontworpen door Michel Kwist, een bewoner uit de wijk Oostpolder.

Het nieuwe logo staat voor de samenwerking tussen bewoners in de wijken Oostpolder & De Kooij onderling, maar staat ook voor de samenwerking tussen de bewoners met de verschillende instanties binnen Papendrecht. De verschillende kleuren poppetjes symboliseren in eerste instantie de verschillende typen mensen in de wijken en de diversiteit aan culturen.

Maar ook hebben de verschillende kleuren een diepere betekenis. Rood staat symbool voor energiek, avontuurlijk, dynamisch, passie en verlangens. Paars staat voor inspiratie en originaliteit. De kleur groen staat voor veiligheid, rust en natuur. En tenslotte staat de kleur lichtgroen staat voor verfrissend.

Lees meer over:

wijkplatform Oostpolder de Kooij
Deel dit bericht met je vrienden!