Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

De Wielewaal, een nieuwe peuterspeelzaal in Papendrecht

18 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Met ingang van het nieuwe schooljaar (2013-2014) opent Wasko haar zesde peuterspeelzaal in Papendrecht. Peuterspeelzaal De Wielewaal wordt gehuisvest in OBS De Wielen, P. Zandtstraat 1-3.

Met deze nieuwe peuterspeelzaal voorziet Wasko in de groeiende vraag naar peuterspeelzaalwerk en versterkt zij de samenwerking tussen peuterspeelzaal en basisschool. De peuterspeelzaal is namelijk een goede voorbereiding gebleken voor de basisschool. Peuters leren spelenderwijs allerlei vaardigheden, omgang met andere kinderen etc. Vanaf tweeëneenhalf jaar is uw peuter van harte welkom.

De Wielewaal start op 3 september a.s. met één groep op dinsdagmiddag en vrijdagmorgen. Er is voldoende ruimte om te groeien tot meerdere peutergroepen.

Wilt u uw kind voor deze nieuwe peuterspeelzaal aanmelden, dat kan via MarieJose.vanVliet@wasko.nl of telefonisch 078-615 71 65

Lees meer over:

wasko p.zandstraat
Deel dit bericht met je vrienden!