Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

In Memoriam: Rob Nardten

23 juli 2013

PAPENDRECHT - Op zondag 21 juli is de bekende Papendrechter Rob Nardten overleden op 82-jarige leeftijd. De laatste jaren was hij vooral bekend als woordvoerder van de Referendumgroep Theater Papendrecht, om te pleiten voor een nieuw theater in Papendrecht. Vanwege familie-omstandigheden en zijn gezondheid was het niet meer vol te houden en stopte hij in 2004.

In zijn werkzame leven was hij in dienst van de gemeente Papendrecht bij de afdeling Sportzaken. Verder was hij initiatiefnemer van de Jazzmiddagen in buurtcentrum De Spil en actief met Jazzmiddagen in Grandcafé Willaerts.

Zie de links onder voor meer berichten uit het verleden.

Zie ook:

Lees meer over:

overleden theater rob nardten
Deel dit bericht met je vrienden!