Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

VVE "Het Pallet van Willaerts" is een lichtend voorbeeld

26 juli 2013

PAPENDRECHT - Sinds kort heeft het VVE bestuur "Het Pallet van Willaerts" besloten de verlichting in de parkeergarage te vervangen door energiezuinige LED "TL" verlichting.

De opdracht is verstrekt na een site bezoek en aansluitende praktijktest door OPTOLED, het in Papendrecht gevestigde en gespecialiseerde bedrijf voor energie zuinige verlichting.
 
Hans Semeyn, één van de stuwende krachten binnen de VVE's technische commissie, vertelt enthousiast: "We waren er zo uit, niet alleen hebben we beter licht, het was ook nog eenvoudig te installeren. Wij hebben er met drie man een paar dagen voor nodig gehad met mijn collega's Hans Unger en Ben Kolkman".
 
"Maar dat was nog niet eens het enige", vult Optoled's Louis van der Hoeven aan, "het mooiste was namelijk dat de gehele investering binnen een jaar terugkomt bij de VVE, puur door de besparing op elektriciteitskosten".
 
"Het leuke van onze VVE is", gaat Hans Semeyn verder, "dat veel onderhoud door de leden zelf wordt uitgevoerd, wij kunnen daardoor snel inspringen op nieuwe beschikbare technologie. Samen met Optoled zijn we in deze toch een lichtend voorbeeld, wellicht een leuke tip voor andere VVE's in de Drechtsteden".
 
Optoled is gevestigd aan de Burgemeester Keijzerweg 18A en is gespecialiseerd in binnen en buiten verlichting op basis van LED technologie. Zie voor verdere informatie www.optoled.nl
Deel dit bericht met je vrienden!