Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Ivo Bijl weer onder 15 minuten

28 juli 2013 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - In zijn eerste jaar als senior had Ivo Bijl zich aan het begin van het baanseizoen met een mooi persoonlijk record van 14.46min al zeker gesteld van deelname aan het Nationaal Kampioenschap op de 5000 meter.

 Ivo die niet bang is om zijn grenzen op te zoeken en voor een podium plaats probeerde te knokken ging tijdens het NK in het Olympisch Stadion gewoon mee met de kopgroep, ondanks een openingskilometer van 2.45min. Dat is een snelheid van bijna 22 km/uur. Na 2 kilometer moest hij mede door de snelle start en het warme weer het tempo wel terug laten zakken. Toch wist hij voor de 2e keer dit jaar binnen de 15 minuten te finishen. In een tijd van 14.55.88min kwam de Passaat atleet van de TopSportPerfection groep als 8e over de finish. De wedstrijd werd gewonnen door Jesper van der Wielen in 14.08.73min.

Lees meer over:

passaat
Deel dit bericht met je vrienden!