Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Het Groene Kerkje bestaat 100 jaar

29 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Het Groene Kerkje aan de Westeind in Papendrecht bestond op 25 juli 100 jaar. Vanaf het begin heeft de Christelijk Gereformeerde Kerk tot 1966 gebruik gemaakt van het Groene Kerkje, daarna hebben zij hun intrek genomen in de grotere Elimkerk. Vanaf 1971 maakt de evangelisch gemeente gebruikt van deze kerk.

Deze gemeente heeft de kerk in 1987 gekocht. De kerk is daarna verbouwd en uitgebreid. In het najaar van 1988 heeft  de toenmalige burgemeester Bandell het vernieuwde kerkgebouw officieel geopend. Op dit moment wordt de gemeente geleid door een oudstenraad met pastor Eduard Witkamp als voorganger. Elke zondag is er een gezinsdienst en doordeweeks zijn er ook allerlei activiteiten.

Zie ook:

Lees meer over:

westeind groene kerkje
Deel dit bericht met je vrienden!