Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Twee PR’s voor Lily tijdens de Deaflympics

2 augustus 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De 16 jarige Lily Gommers kwalificeerde zich dit jaar voor haar eerste Deaflympics. Ze zwom mee op zes verschillende onderdelen en behaalde twee persoonlijke records.

Haar eerste PR zwom Lily donderdag 1 augustus op de 200 meter vrije slag. ‘Eindelijk’, zuchtte Lily. Trainster Ilona Koller is erg tevreden met de tijd van 2:32.02, maar weet zeker dat haar pupil nog sneller kan. ‘Ze heeft nog niet alles gegeven’, vertelt Ilona.

Vandaag vrijdag 2 augustus behaalde Lily op de 50 meter vrije slag opnieuw een PR met een tijd van 30.33 seconden. Op de 100 meter rugslag werd ze met een tijd van 1:18.56 de 18e plaats van de dertig deelneemsters.
 

Deel dit bericht met je vrienden!