dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Brandweer rukt uit voor mogelijk gaslek aan Bosch

14 augustus 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op dinsdag 13 augustus rukte de brandweer uit naar een leegstaande woning aan het Bosch. Tijdens werkzaamheden aan het leidingenwerk rook de toekomstige bewoner opeens een gaslucht en heeft uit voorzorg direct de brandweer gebeld.

De brandweer nam de juiste voorzorgsmaatregelen en schakelde Joulz in om de gasleiding te controleren en af te sluiten. De bewoner vertelde dat hij twee weken geleden door een erkend bedrijf het gas af heeft laten afsluiten omdat de woning gesloopt en een meter verplaatst gaat worden, kennelijk is het afsluiten niet helemaal goed gebeurd.

Foto: Pieter van den Berg.

Lees meer over:

gaslek brandweer Bosch
Deel dit bericht met je vrienden!