dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht in 100 portretten door Wim Schut

16 augustus 2013

PAPENDRECHT - Precies 2 jaar terug startte Papendrechter Wim Schut zijn foto-website www.wimschut.nl  
Een site met vooral veel reisreportages die regelmatig wordt geüpdatet. Afgelopen januari plaatste het blad Reizen van de ANWB een artikel over een door Wim en Ria Schut gemaakte reis naar Birma, met hierbij een link naar genoemde foto-site.

In maart 2013 begon Wim Schut een 2e site www.papendrechtfoto.nl met specifieke reportages van het “Zonnige hart van de Drechtsteden”. Veel positieve reacties kwamen er op de series “Papendrecht van boven”. Met zijn 1 augustus gestarte serie “Papendrecht in 100 portretten” lijkt de amateurfotograaf een nieuw succesvol idee te hebben opgepakt. Inmiddels staan de eerste foto’s op de site.

Op 18 december moet nummer 100 de serie compleet maken. Wat nu al opvalt is de diversiteit in gefotografeerde personen, de grote mate van medewerking en het aantal keren dat de series zijn aangeklikt.

Lees meer over:

website fotograaf foto wim schut
Deel dit bericht met je vrienden!