dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Spannende en Vrolijke dagen op BSO "Trossen los"

28 augustus 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Tijdens de zomervakantie worden De Wasko Sport en Speldagen georganiseerd. Deze week gingen de oudste kinderen van de BSO Trossen los op zoek naar de geheime uitvinding van professor Pretman. Door allemaal spelopdrachten te doen, ontdekten de kinderen een code en konden zij de koffer van de professor open maken. In de koffer zaten allemaal spullen. Door goed samen te werken lukte het de kinderen om het geheimschrift te ontcijferen.

Tijdens de speurtocht ontdekte de kinderen het telefoonnummer van de Professor. De professor werd gebeld en eindelijk werd duidelijk wat de kinderen met de  geheimzinnige zak witte poeder moesten doen.  Het was een spannende dag waarbij de kinderen zich geen moment verveeld hebben. Tijdens De Vrolijke Beestenboel hebben de jongste kinderen zich uitstekend vermaakt. Na een spannende poppenkastvoorstelling, speelden de kinderen allerlei dierenspelletjes. 

Bij de dierenpicknick kregen de kinderen een rietje van één meter lang, zodat ze als echte  olifanten  konden drinken. De eigen gemaakte dierenmaskers kwamen goed van pas tijdens de dierendans.  De dierendag was een groot succes en ook de kinderen die normaal gesproken geen gebruik maken van de BSO, vonden het heel gezellig.  

Meer informatie over de vakantie opvangmogelijkheden en de Sport en Speldagen kunt u vinden op www.wasko.nl

Lees meer over:

wasko trossen los pretman
Deel dit bericht met je vrienden!