Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

De 5e editie van de Wiekendag voor bewoners een groot feest

16 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - De Wiekendag is een besloten middag voor de bewoners van zorginstelling de Wieken aan de Noordhoek in Papendrecht. Onder het genot van een hapje en een drankje genoten de bewoners en hun begeleiders zichtbaar van het optreden van de Sliedrechtse band Jan Pakt de Leuning. Er werd door de bewoners meegezongen en gelachen om de naar, zoals ze zichzelf ook wel noemen de Sliedrechtse 'Jannen'.
 
Burgemeester Kees de Bruin die samen met de wethouders Wilco Scheurwater, Herman Nieuwstraten, Kees Koppenol en Joke Reuwer ook van de partij was, sprak zijn waardering uit voor de organistoren van deze middag. “Het is zó mooi om te zien hoe de mensen genieten en meezingen en dat dankzij de inzet van een groep hele enthousiaste vrijwilligers,” aldus Burgemeester de Bruin.
 
Wethouder Herman Nieuwstraten had een verrassing voor de vrijwilligers in petto, zaterdagmorgen kwam hij namens zijn vrouw Marion een paar dozen met Cupe-cakes brengen voor de bewoners. Marion heeft dagen in de keuken gestaan omdat ze graag iets wilde bijdrage aan deze dag, ik mocht zelf de keuken niet in, grapte de Wethouder. We zijn Trost op Papendrecht en vandaag speciaal op deze organisatie, aldus de wethouder.
 
De organisatie van de Wiekendag was in handen van Pieter en Nelleke van den Berg. Samen met een groep vrijwilligers maken ze jaarlijks de Wiekendag mogelijk en kunnen hierbij rekenen op de steun van vaste sponsoren, Filcom

Lees meer over:

noordhoek De Wieken
Deel dit bericht met je vrienden!