Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Oranje-Nassauschool loopt 3356 euro bij elkaar

2 oktober 2013

PAPENDRECHT - Onder het motto, 'Klaar voor de start, af,' opende wethouder Scheurwater deze morgen, woensdag 2 oktober, de kinderboekenweek op de Oranje-Nassauschool.

Deze ochtend stond dan ook in het teken van sportieve activiteiten. Tijdens de opening met het themalied 'Klaar voor de start, af' werd er flink gedanst door een aantal kinderen uit groep 7.

Daarnaast werd er in alle groepen vandaag hard gelopen voor het goede doel: een sponsorloop voor Oeganda. De kinderen hebben de afgelopen week goed hun best gedaan om geld op te halen en het resultaat mag er zijn. In totaal is er een bedrag van €3356 opgehaald.

Morgen, donderdag 3 oktober,  zullen de kinderen van groep 3 t/m 8 een bezoek brengen aan het Oegandees kinderkoor Mwangaza in de PKC-hal. Dan zal ook de cheque met het opgehaalde bedrag worden overhandigd. Alle kinderen en betrokken bedankt voor jullie inzet!

 

Deel dit bericht met je vrienden!