maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Actie Spieren voor Spieren bij sportcentrum Physique

9 oktober 2013 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - In de nacht van 26 op 27 oktober gaat Sportcentrum Physique in samenwerking met Power Ride mee doen met de landelijke actie Winter Challange voor stichting Spieren Voor Spieren.

De bedoeling is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor kinderen met een spierziekte. Aan deze actie mag iedereen deelnemen, ook niet leden van Physique zijn van harte welkom. Bij Sportschool Physique staan 24 Spinningfietsen, deze wil de organisatie graag allemaal gevuld hebben met deelnemers die deze actie een warm hart toe dragen, want het zal je kind maar overkomen dat deze wordt getroffen door zo'n vreselijke spierziekte. Dan wil je toch ook dat er onderzoek wordt gedaan naar medicatie om het zo dragelijk mogelijk te maken. De minimale eigen bijdrage is €10,- per fiets, maar als je iemand weet die jou willen sponsoren dan kan de bijdrage alleen maar hoger worden.

Aanmelden kan aan de balie bij Sportcentrum Physique aan de Lisbloemstraat.
Voor deze actie geld VOL=VOL dus wees er snel bij.

Deel dit bericht met je vrienden!