Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht op de landelijke TV (Zender RTL-7)

10 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Papendrecht is van 14 t/m 18 oktober op de landelijke TV te zien. Het RTL Z-programma Lokaal Duurzaam (zender RTL 7) besteedt die week aandacht aan de rol van de gemeente Papendrecht op het gebied van duurzaamheid.

De gemeente Papendrecht heeft een stimulerende en faciliterende rol en geeft richting en ruimte aan duurzame ontwikkeling. De opnames van RTL Z dragen bij aan de zichtbaarheid van deze rol. Wethouder Richard Korteland: "De opnames zijn goed voor het economisch en duurzaam profiel van de gemeente."

De uitzending wordt een week lang dagelijks herhaald:

Maandag               09.20 uur
Dinsdag                13.20 uur
Woensdag            10.20 uur
Donderdag           12.20 uur
Vrijdag                   16.20 uur

Lees meer over:

duurzaam zichtbaarheid
Deel dit bericht met je vrienden!