Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Ruim 50 jongeren feesten in Rotterdam

14 oktober 2013 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Zaterdagavond 12 oktober vertrokken even na 23:00 uur ruim 50 jongeren met de Partybus naar uitgaansgelegenheid Hollywood in Rotterdam. De avond werd georganiseerd door Matthijs Keller. Matthijs zette zich vorige jaar ook in voor de jongeren. Er is onder jongeren behoefte om te feesten maar helaas kan dit niet in onze gemeente of omgeving, daarom organiseer ik deze uitstapjes met de Partybus. Het is jammer dat ik nu geen drie bussen vol heb, maar één volle bus zijn toch weer 50 jongeren die zich niet gaan vervelen op straat," aldus Matthijs. 

Een aantal jongeren vertellen teleurgesteld te zijn in de Gemeente Papendrecht, we kunnen hier nergens naar binnen, er is niets te doen voor ons dus moeten we buiten op straat hangen. Als we in woonwijken hangen bellen bewoners al snel de Politie, maar mensen staan er niet bij stil dat wij nergens naar toe kunnen. Daarom zijn wij heel blij met dit initiatief van Matthijs,” aldus de jongeren.
 
Zondag vertelde Matthijs dat hij heel vaak de vraag gehad heeft; wanneer weer? volgende week?. Voorlopig blijf ik dit één keer per maand organiseren zodat het geen gewoonte gaat worden, en elke partybus avond is anders, "aldus Matthijs.

Lees meer over:

partybus Matthijs Keller
Deel dit bericht met je vrienden!