Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagde inzamelingsactie Centrum Jeugd en gezin

17 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In het kader van Wereldvoedseldag organiseerde het Centrum voor Jeugd en Gezin samen met 4 supermarkten (Albert Heijn, C1000, MCD & Bas van der Heijden) in Papendrecht woensdag 16 oktober een inzamelingactie ten bate van de Voedselbank in Papendrecht. De inzamelingsactie is zeer geslaagd, vele mensen brachten na het boodschappen doen één of meerdere artikelen bij de vrijwilligers van de voedselbank.

Vrijwilliger Annie heeft vandaag bij AH gestaan. “Aan het begin van de middag hadden we karren vol”, vertelt Annie. “ Onze chauffeur heeft extra moeten rijden om alles weg te kunnen brengen. Ik weet nog niet hoe het op andere inzamelpunten is, maar voor mij is de dag zeer geslaagd, en ik ben iedereen die iets heeft gegeven erg dankbaar!” ”aldus Annie.

Foto: Pieter van den Berg.

Lees meer over:

Voedselbank wereldvoedseldag
Deel dit bericht met je vrienden!