Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Boskalis rondt verkoop Dockwise Yacht Transport-activiteiten af

18 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft de verkoop van de activiteiten van Dockwise Yacht Transport (DYT) succesvol afgerond. Deze activiteiten zullen worden overgedragen aan het in Amsterdam gevestigde Sevenstar Yacht Transport B.V

Door de acquisitie van Dockwise in maart 2013 werd Boskalis tevens eigenaar van de activiteiten van Dockwise Yacht Transport (DYT). De kernactiviteiten van DYT bestaan uit het transatlantische vervoer van luxe jachten tussen Florida, het Caraïbisch gebied en de Middellandse Zee.
 
Deze activiteiten hebben geen strategische waarde voor Boskalis en sluiten niet aan bij de bestaande kernactiviteiten van de groep. Boskalis verkocht de activiteiten van DYT, met daarbij inbegrepen twee speciale halfafzinkbare jachttransportschepen (de Super Servant 4 en de Yacht Express), voor in totaal USD 40 miljoen. De verkoop zal geen wezenlijke invloed hebben op het resultaat van Boskalis.

Lees meer over:

verkoop transport jacht
Deel dit bericht met je vrienden!