Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Schaakteam verliest nipt van 3-Torens

19 oktober 2013 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Het eerste team van de schaakclub Papendrecht / Alblasserdam heeft zijn 2e wedstrijd niet kunnen winnen. De 3-Torens uit Bergschenhoek bleken met het kleinst mogelijke verschil te sterk.

Het schaakteam begon goed met een snelle overwinning van Gerrit de Jong. Theo Punt verloor helaas snel daarna. De wedstrijd bleef tot het einde toe in evenwicht: Hans van de Beukel en Meinte Smink wonnen, Bert Terlouw  speelde remise en Jo Patinama en Kees van Meerkerk verloren.

De partij van Cees Brinkman moest toen de beslissing brengen. Cees begon de partij goed maar kon het niet tot het einde toe bolwerken,waardoor we  de punten in Bergschenhoek moesten laten.

Lees meer over:

schaakclub
Deel dit bericht met je vrienden!