Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Griezelen in de Westpolder

28 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De eerste uitvoering van het Halloweenfeest in de wijk Westpolder werd op zaterdag 26 oktober gehouden. Om 18:30 uur vertrokken 60 verkleedde kinderen onder begeleiding van vrijwilligers door de Westpolder voor de griezeltocht.
 
Het was erg donker en overal op de route kwamen ze vreemde personages tegen of enge objecten. Gelukkig gingen er ook ouders mee om geschrokken kinderen op te vangen. Zo’n 75 wijkbewoners hadden hun tuin versierd, wat voor de kinderen een teken was dat ze daar mochten aanbellen. Vrijwel alle kinderen en ouders waren enthousiast en hadden met plezier deel genomen.
 
De organisatie was in handen van Wendy Oskam en Greet van den Berg. Samen zijn ze ruim 3 maanden bezig geweest met de voorbereiding van deze tocht, waarbij ze steun kregen van ongeveer 20 vrijwilligers.
 
Foto: Pieter van den Berg.

Lees meer over:

halloween westpolder
Deel dit bericht met je vrienden!