Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Winkelcentrum De Meent viert 50 jaar met een Jubileumfeest

1 november 2013

PAPENDRECHT - Vrijdag 8 en zaterdag 9 november viert Winkelcentrum 'De Meent' haar 50 jarig bestaan. Op vrijdag wordt er 's middags een doorlopende kindershow met 'Maitre Pierre' georganiseerd, waarbij heerlijke kabouterpannenkoeken en limonade voor de kinderen wordt geserveerd.

's Avonds is er een feestavond in de tent op het marktplein, waarin de bezoekers meegenomen worden naar de zestiger jaren: 'Back to the Sixties'.

Zaterdag 9 november is er een show van voertuigen uit de jaren 60, een nostalgische poppenkast, rollschaatsen en dansen in 'Rock 'n Roll' stijl. En 's avonds wordt er een echt 'novemberfeest' georganiseerd.

 

Lees meer over:

meent Marktplein kindershow
Deel dit bericht met je vrienden!