Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Gezellige drukte tijdens Fancy Fair in De Waalburcht

4 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Jong en oud vonden zaterdag 2 november weer hun weg naar de jaarlijkse Fancy Fair in woonzorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht. Op deze Rivas-locaties snuffelden de bezoekers rond op de markt, genoten ze van de muziek van de ‘Brutel Boys’ en proefden ze van verschillende lekkernijen.

Voor ieder wat wils
Tijdens de Fancy Fair was er voor ieder wat wils: van lekkernijen tot enveloppen trekken. ‘Het was een gezellige drukte van bewoners met familieleden en vrienden en bezoekers uit de buurt die binnenliepen’, vertelt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleider bij De Waalburcht. ‘Met name de poffertjes en de heerlijke erwtensoep vielen bij de bezoekers goed in de smaak. Ook het enveloppen trekken en de zelfgemaakte jam en stoofperen konden rekenen op veel aandacht van de bezoekers.

Opbrengst
Net als andere jaren komt de opbrengst van de Fancy Fair ten goede aan de bewoners van De Waalburcht. Marianne: ‘Dit jaar is het een bijdrage voor de aanschaf van een rolstoelfiets. Aan zo’n fiets kunnen we een rolstoel bevestigen, zodat een bewoner in een rolstoel samen met bijvoorbeeld een familielid een stukje kan toeren.’

Lees meer over:

rivas fancy-fair waalburcht
Deel dit bericht met je vrienden!