dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Verkiezingsprogramma CDA Papendrecht vastgesteld

4 november 2013

PAPENDRECHT - Woensdag 30 oktober is het verkiezingsprogramma van het CDA Papendrecht vastgesteld in een levendige algemene ledenvergadering. De titel van het programma is “tussen de mensen”. We geloven dat mensen samen heel veel kunnen en dat mensen naar elkaar om willen zien.

Op 19 maart in 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Het CDA Papendrecht heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma. Om gehoor te geven aan de inwoners heeft het CDA Papendrecht gevraagd wat de inwoners van Papendrecht op hun hart hebben. Dit is op twee manieren gebeurd. Er is een mail uitgegaan naar alle bedrijven, instellingen, verenigingen en CDA leden. Daarnaast heeft het CDA Papendrecht twee zaterdagen op Meent gestaan om daar in gesprek te komen en te vragen waar mensen verbeterpunten zien in de gemeente Papendrecht. Dit is een groot succes gebleken, we hebben zeer veel nuttige input gehad die wij hebben getracht mee te nemen in het verkiezingsprogramma. Het is opgevallen dat er veel mensen waren die uiterst tevreden zijn met de gemeente, dit doet ons goed.

Lees meer over:

CDA verkiezingen programma
Deel dit bericht met je vrienden!