dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester de Bruin kiest het mooiste schilderij

6 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op donderdag 31 oktober was het feest bij Wasko. Want zoals u misschien wel heeft gehoord of gelezen: Wasko bestaat 25 jaar. Iets waar we ondanks deze moeilijke tijden heel trots op zijn! Vorige week donderdag de 31e hebben alle locaties binnen Wasko feestelijkheden voor kinderen en ouders geregeld: poppentheaters, een ballonnenclown, springkussens, schminken, popcornkramen, suikerspinnen met als afsluiting een hapje en drankje voor kinderen en ouders.

Ook werd er in het kader van het 25-jarig bestaan een schilderijenwedstrijd georganiseerd tussen alle BSO locaties.

Op dinsdag 5 november mochten kinderen en medewerkers van de locaties in Papendrecht drie geselecteerd schilderijen laten zien aan burgemeester De Bruin, die de moeilijke taak had hieruit een winnend schilderij te kiezen. De uiteindelijke keuze viel op het schilderij van Frank en Vrij omdat dit volgens de burgemeester “Wasko het hele jaar door” uitbeeldde. De winnende locatie heeft een waardebon ontvangen, hun schilderij komt op het Wasko kantoor te hangen. De andere locaties kregen een troostprijs en hun schilderijen worden beurtelings op het kantoor tentoongesteld.

Lees meer over:

wasko kinderdagverblijf bso
Deel dit bericht met je vrienden!