Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Fractie Lammers wil een Huis voor de Democratie realiseren

11 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De Fractie Lijst Lammers heeft weer een behoorlijk inhoudelijke inbreng gehad tijdens de begrotingsbehandeling van 7 november jl. Aan de orde kwam onder andere "Het Huis voor de Democratie'.

De Lijst Lammers wil dat er in Papendrecht een Huis voor de Democratie komt. In dit huis worden op loopafstand van de Markt de fracties in de gemeenteraad en de griffie gevestigd. Tevens worden er als het Huis van de Democratie er eenmaal is, in samenwerking met partners zoals bijvoorbeeld de bibliotheek en de Culturele Raad, lezingen en bijeenkomsten georganiseerd. De lokale democratie in Papendrecht dient volgens de lijst Lammers versterkt te worden. Het Huis voor de Democratie gaat daarbij helpen.

Het Huis voor de Democratie zal ook volges de lijst Lammers nader in een uitgewerkt plan worden gepresenteerd. De reserve Raadsvisie op de meerjarenbegroting zal hiervoor worden aangesproken. Het gaat om een reserve die bedoeld is voor de Raad en die op enig moment zal worden ingeroepen ter versterking van de lokale democratie.

Lees meer over:

democratie lammers
Deel dit bericht met je vrienden!