Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe opzet Papendrechts Sportgala

12 november 2013

PAPENDRECHT - Ieder jaar organiseert Papendrecht haar jaarlijkse Sportgala. Een avond waarop sportend Papendrecht elkaar ontmoet en de sportprestaties van het achterliggende jaar in de schijnwerpers worden gezet. Op woensdag 5 februari 2014 zal in Theater de Willem worden teruggeblikt op de sportprestaties van 2013 waarbij de verkiezingen zullen plaatsvinden in de categorieën Sporttalent, Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sportvrijwilliger van het jaar 2013.

Dit keer in een geheel nieuwe opzet en ambiance. Sportend Papendrecht kiest zelf sporthelden De verkiezing van de nummers 1, 2 en 3 in de verschillende categorieën werd in voorgaande jaren gedaan door een vakjury. Die rol is niet langer voor hen weggelegd. In de nieuwe opzet kunnen verenigingsbesturen nominaties per categorie indienen. Hiervoor ontvangen zij binnenkort een nominatieformulier. Uit de inzendingen zullen op basis van de ingediende motivaties en beoordeling hiervan door de vakjury, per categorie drie personen/ploegen worden gekozen. Zij maken tijdens het Sportgala allen kans op de 1e eerste plaats.

Tijdens het Sportgala zullen afgevaardigde bestuursleden van alle Papendrechtse Sportverenigingen per categorie live stemmen door middel van stemkastjes. Hiermee kiest Sportend Papendrecht tijdens het sportgala zelf hun Sporthelden van het jaar.

Vernieuwde ambiance Sportgala
“Wij hebben het doel het Papendrechtse Sportgala de komende jaren uit te bouwen tot een echte sportavond waarop sportend Papendrecht elkaar ontmoet en stilstaat bij de sport in Papendrecht. Dit heeft een breder karakter dan alleen de verkiezingen, al lopen die natuurlijk als een rode draad door de avond heen. Wij willen als bestuur van het Sportgala een echt avondje uit creëren. Hoogwaardig entertainment, terugblikken en vooruitblikken op de sport zijn hierbij de uitgangspunten. Want wie een sportief dorp heeft, heeft een gezond dorp en het is goed om daar jaarlijks bij stil te staan, aldus Wim Erkelens, voorzitter van het Sportgala bestuur Papendrecht.”

Lees meer over:

sportverkiezing
Deel dit bericht met je vrienden!