Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Enkele belangrijke punten uit de ALV van VV Drechtstreek

13 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op maandag 11 november 2013 vond de Algemene Ledenvergadering van VV Drechtstreek plaats.

Enkele belangrijke punten uit die vergadering zijn:

- Voorzitter Joop Zwager is opnieuw benoemd voor twee jaar. De overige vier bestuursleden blijven aan en er zijn twee nieuwe bestuursleden toegetreden tot het bestuur: de heren Arleen Schippers en Marco Verloop. Beide heren starten hun werkzaamheden zonder vaste portefeuille maar zullen zo snel mogelijk worden ingewerkt op verschillende aandachtsgebieden binnen het bestuur.

- De bouwvergunning voor de tribune is op 5 november jl. afgegeven. Streven is om de tribune nog tijdens het lopende seizoen te plaatsen.

- Het besluit van de gemeente over de aanleg van een Xtragrass veld is door de leden met grote instemming ontvangen. De nieuwe grasmat zal de huidige grasmat van het hoofdveld vervangen. Grote wens is om ook een lichtinstallatie langs het hoofdveld aan te leggen om daarmee de al jaren veel te krappe trainingscapaciteit te vergroten.

- Er zullen nog enkele punten toegevoegd worden aan het samenwerkingsconvenant tussen de beide Papendrechtse voetbalverenigingen.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!