dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Kleine Ondernemers Papendrecht presenteert eigen website

14 november 2013

PAPENDRECHT - Kleine Ondernemers Papendrecht (KOP) is vorige jaar van start gegaan en is een groep enthousiaste, zelfstandige ondernemers uit Papendrecht. Elke ondernemer heeft op zijn of haar eigen unieke wijze iets te bieden aan kinderen.

Miranda Hoornweg legt uit:"Om onze diensten bij een zo'n groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en zo meer naamsbekendheid te krijgen, hebben wij de handen ineen geslagen. Er is een mooie samenwerking ontstaan! Hier hoort ook een website bij, die vandaag online is gegaan: www.kop-papendrecht.nl

De ondernemers die zijn aangesloten bij KOP bieden een zeer gevarieerd aanbod aan diensten, activiteiten en producten. Deze diversiteit zorgt ervoor dat we elkaar kunnen aanvullen en gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten. Samen zijn we sterker dan alleen!

Wij komen regelmatig bijeen om met elkaar te overleggen en zijn op dit moment druk bezig met de organisatie van een Beurs voor kinderen en ouders. Deze zal ergens in het voorjaar van 2014 gaan plaatsvinden".

De aangesloten bedrijven zijn:
Andere Kijk Op Leren, Cati Danst, De Klei-bakkerij, Esther's Taarten en Cupcakes, Het Familiehuis, Kapsalon Dolly's, Kermiszaak, Kindercoach Annemieke, Kinderkleding 't Madeliefje,  Kleinereusjes - Minireusjes, Miranda Schmink, Pony Plus, Tuinieren met Diana en Yvon's Fotostudio.

Deel dit bericht met je vrienden!