dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Gezinsenergie vestigt zich in hartje Papendrecht

20 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Sinds oktober dit jaar is het bedrijf Gezinsenergie gevestigd in het hart van Papendrecht, aan de Overtoompassage nummer 2. Het bedrijf met ruim 10 enthousiaste medewerkers particulieren en bedrijven bij het besparen op hun energierekening.

Het unieke aan het concept van Gezinsenergie is dat Gezinsenergie 100% onafhankelijk werkt en op die manier altijd het beste contract kan adviseren dat er in de markt is. Daarnaast maakt Gezinsenergie een persoonlijk bespaaroverzicht, waarbij rekening gehouden wordt met het verbruik en de huidige tarieven van de klant. Ook wordt altijd gecheckt of er nog sprake is van een boetevergoeding van de oude maatschappij. “Pas dan krijg je een betrouwbaar beeld en kun je een zorgvuldige afweging maken tussen overstappen of blijven”, aldus algemeen directeur Gijsbert Kamerman.

“Overigens is lang niet altijd een overstap nodig om toch fors te besparen. Zo heeft Gezinsenergie ook geregeld scherpe aanbiedingen voor klanten die niet willen overstappen. Het voordeel bedraagt al snel 250 EUR, waar dus eigenlijk niets voor hoeft te gebeuren. Gezinsenergie heeft berekend dat als iedereen uit Papendrecht overstapt, we een besparing van meer dan 1.000.000 EUR kunnen realiseren. Geld dat we op een veel betere manier kunnen besteden. Je krijgt immers geen ander gas of andere stroom in huis!”

Recent is Gezinsenergie gestart met een actie in Papendrecht. “Ons doel is om alle particulieren en bedrijven uit Papendrecht het maximale te laten besparen op hun energierekening”. Inmiddels heeft Gezinsenergie al voor meer dan 30.000 EUR op jaarbasis bespaard bij deelnemende bedrijven uit Papendrecht.

Gezinsenergie kijkt verder dan alleen een eenmalige overstap: ook na de overstap blijft Gezinsenergie voor haar klanten de markt bewaken. Klanten die via Gezinsenergie overstappen hoeven nooit meer bang te zijn om terug te vallen in hoge tarieven. Gezinsenergie staat immers aan de kant van de consument en is niet afhankelijk van energiemaatschappijen.

Iedereen die een vrijblijvend bespaaroverzicht wil ontvangen, kan bellen, mailen of langskomen bij Gezinsenergie. Een offerte kan aangevraagd worden via www.gezinsenergie.nl/aanmelden, mailen kan naar info@gezinsenergie.nl en u kunt ook bijvoorbeeld uw jaarnota even afgeven of in de brievenbus stoppen  bij Gezinsenergie.

 

Lees meer over:

energie overtoompassage
Deel dit bericht met je vrienden!