dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Dankzij alerte burger twee verdachte types aangehouden

24 november 2013 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Gisteravond, zaterdag 23 november, zijn in de Jan Vermeerlaan het Brabantse Roosendaal twee mannen aangehouden. Ze worden ervan verdacht dat ze geprobeerd hebben in te breken.

Een zeer oplettende man zag dat twee mannen over een schutting sprongen en daarna wegrenden. Hij belde snel de politie. Diverse agenten zetten onmiddellijk de omgeving af. Hierna werd met een politiehond in de buurt gezocht. Al snel werden de verdachte mannen gevonden. Ze hadden zich verstopt achter een grote heuvel zand. Ze zijn aangehouden en ingesloten in het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda. Het gaat om een 44-jarige Rotterdammer en een man 28-jarige man uit Papendrecht.
 
Verdachte situatie? Bel 112
Dankzij deze zeer oplettende burger konden de agenten deze mannen aanhouden. U weet zelf het beste als er iets niet pluis is in uw buurt. Ziet u een verdachte situatie, bel dan 112. Dan kan de politie wellicht heel snel een inbraak voorkomen of een inbreker op heterdaad aanhouden! Het bellen van 112 is dus niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zeker ook voor verdachte situaties waarbij we een misdrijf kunnen voorkomen.
 

Lees meer over:

aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!