dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Uitvoering Olympia groot succes

25 november 2013

PAPENDRECHT - De tweejaarlijkse uitvoering van gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht was afgelopen zaterdag een groot succes. Een propvolle tribune met enthousiaste ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes zagen een mooie Reis door de Tijd die begon met Tijdmachine van Ali B en honderden lampjes in een donkere zaal. Recreatiegroepen, wedstrijdturnsters en ritmische groepen lieten zich daarna stuk voor stuk van hun beste kant zien. Van Beethoven's Fifth Rock tot de 90's met Captain Jack en van de Flower Power naar The Cup Song en Nielson! Tumbling, acrobatiek, linten, knotsen, trampoline en de brug en evenwichtsbalk: op alle toestellen werd geturnd.

Vanaf de tribune werd ook steeds luid geapplaudisseerd. Voor Olympia was het de laatste uitvoering in De Donck nu er binnenkort een nieuw sportcentrum komt in Papendrecht. De mooie avond werd afgesloten met de WK Dans door alle deelnemers.

Op de foto: de wedstrijdturnsters van Olympia voor hun Rock and Roll toestelnummer achter de schermen in De Donck

Deel dit bericht met je vrienden!