Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Aanrijding tussen auto en bus op Burgemeester Keijzerweg

26 november 2013 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM -  Dinsdagmiddag is een automobilist, vermoedelijk door een klapband, met zijn auto op de busbaan van de Burgemeester Keijzerweg terecht gekomen, waar op dat moment een bus reed.

Door de klap kwam de bestuurder bekneld te zitten in zijn auto en kon het portier niet meer open. Hierop is de hulp ingeroepen van de Brandweer Papendrecht, om de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Na het open knippen van het portier lukte het de bestuurder omzelfstandig uit zijn auto te komen. Ambulance personeel heeft de man en 1 passagier uit de bus voor controle naar een ziekenhuis in de regio gebracht.
 
Foto's: Pieter van den Berg
Deel dit bericht met je vrienden!