dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Twee verdachte PIN’ers op heterdaad aangehouden

28 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Dankzij een alerte getuige konden politieagenten twee 16-jarige Papendrechters aanhouden die hadden gepind bij een automaat op de Veerpromenade op dinsdagavond omstreeks 21:50 uur.

Het duo trok de aandacht, omdat ze hun gezicht probeerde te bedekken toen ze aan het pinnen waren. De getuige twijfelde dan ook geen moment en belde 112. Politiebikers zagen de 16-jarigen kort daarop lopen in de Van Maerlandstraat. Ze waren in het bezit van een bankpas die niet van hen was en bankbiljetten, in totaal enkele honderden euro’s. Het geld en de pas werden in beslag genomen. De politie vermoedt dat de bankpas is gestolen en onderzoekt de zaak. De twee verdachten zitten nog vast en worden verhoord.

Deel dit bericht met je vrienden!