dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Weerman Piet Paulusma opende nieuw tankstation van Firezone

29 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Donderdag 28 november was de bekende weerman Piet Paulusma in Papendrecht. Hij opende het nieuwe tankstation van Firezone aan de Bosch 58 (nabij ingang parkeergarage Overtoom, Winkelpassage De Meent). Firezone heeft het tankstation van Lenie en Luit Kannegieter overgenomen, die op vrijdag 26 oktober waren gestopt.

Bij Piet Paulusma kon iedere klant een gooi doen naar een tank gratis brandstof. Iedereen die met twee dobbelstenen ‘dubbel’ gooide kreeg een gratis tank. Mevrouw Petra van Klaveren (foto links) uit Papendrecht was de eerste die dubbel zes gooide en daarmee een volle tank won.

Firezone is een landelijke keten van onbemande tankstations. ‘We staan bekend om onze lage prijzen,’ vertelt Peter Groen, directeur van Firezone. ‘Maar naast onze kortingen houden we ook regelmatig ludieke acties. De dobbelsteen-actie is daar een goed voorbeeld van'.
 
Foto’s: Pieter van den Berg

 

Lees meer over:

tankstation meent Bosch overtoom
Deel dit bericht met je vrienden!