Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

De Bibliotheek Papendrecht viert 50-jarig jubileum

2 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Van 29 november tot en met 2 december vierde de bibliotheek in Papendrecht het 50-jarig jubileum. Zoals dat hoort bij een feestje waren er volop geschenken. Medewerkers deelden cadeautjes uit aan jong en oud en er was wat lekkers bij de koffie. Wethouder Reuwer had tijd vrijgemaakt om ook even aanwezig te zijn. Zij bood namens de gemeente een cheque aan.

Zaterdag 30 november waren Sint en Piet op bezoek. Zij zorgden voor de allerkleinsten. Voor iedereen die van het weekend de bibliotheek niet hebben bezocht; er is nog een aantal cadeautjes over, wel geldt op=op.

Gratis filmavonden
Ter ere van het jubileum worden op 14, 22 en 30 januari 2014 verfilmde boeken vertoond. Dit is voor iedereen gratis. Men moet zich hiervoor wel opgeven in de bibliotheek of per e-mail: klspapendrecht@bibliotheekzhzo.nl.

Samenwerking
De bibliotheek werkt al jaren samen met de Gemiva-groep. Daarom hebben zij tijdelijk een prachtige boom geplaatst in de bibliotheek waarin producten van hun winkel in Dordrecht te bewonderen zijn. Misschien een cadeautip voor de feestdagen!

Wat betekent de bibliotheek voor inwoners Papendrecht?
Tot het eind van het jaar kunnen bezoekers laten weten wat de bibliotheek voor hen betekent door dit op een briefje te schrijven en in de verhalenrok te stoppen. De verhalenrok is een grote rok met allerlei vakjes.

Lees meer over:

bibliotheek verhalenrok
Deel dit bericht met je vrienden!