Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Facelift voor sportveld Van der Palmpad

5 december 2013

PAPENDRECHT - Misschien is het u al opgevallen, dat er druk gewerkt wordt aan het sportveld aan de Van der Palmpad naast handbalvereniging Des72. Van het oude veld zijn de boardings verwijderd en zijn ze nu druk bezig met de veld.

''Met best veel trots kunnen wij u vertellen dat dit straks een superleuk veldje wordt voor de jeugd in Papendrecht. Ze kunnen er straks voetballen, tennissen en basketballen. Het nieuwe veldje wordt van kunstgras met mooie frisse kleuren. Hierdoor knapt de Van der Palmpad
weer een stuk op en zijn we een mooie locatie rijker in onze wijk geworden'', aldus Wilco de Keijzer van Wijkplatform Westpolder.

Lees meer over:

voetbal tennis basketbal handbal
Deel dit bericht met je vrienden!