Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Viermaster-strijd tijdens Z@pplive

9 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Voor de tweede keer in de geschiedenis mag een groep 7 van de openbare basisschool De Viermaster naar Z@pplive. In de studio zijn tijdens de uitzending twee scholen live aanwezig die meedoen aan het spel het Meesterkeurmerk. Tijdens dit spel strijden vier kinderen van de twee aanwezige groepen tegen elkaar.

De leerkrachten van beide groepen moeten in spanning afwachten hoe goed hun leerlingen het doen. Want, als haar/zijn leerlingen verliezen, krijgt één van de twee leerkrachten een bak met derrie over zich heen.

Het bijzondere doet zich dit keer voor, dat niet alleen groep 7 van de Viermaster is uitgenodigd om naar de studio te komen, maar ook groep 8. Dit houdt dus in dat beide groepen tegenover elkaar komen te staan. Dit betekent ook dat de, nu nog bevriende, collega’s juf Myrna (groep 7) en meester Wichert (groep 8) ook tegenover elkaar komen te staan. Want wie krijgt de derrie over zich heen?

De live uitzending is op donderdagmiddag 19 december a.s., van 16.40 uur tot 17.40 uur op Nederland 3. De uitzending zal in het teken staan van Serieus Request en er zal live geschakeld worden naar het Glazen Huis in Leeuwarden.

Deel dit bericht met je vrienden!