Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Boekenverkoop in de bibliotheek

9 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - In de vestigingen van BibliotheekNetwerk ZHZO vindt in december tijdens de openingsuren weer een grote boekenverkoop plaats. De verkoop van afgeschreven bibliotheekmaterialen staat open voor iedereen: u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om iets te kopen.

Het gaat om oude bibliotheekboeken die niet meer aan de eisen voldoen of maar heel weinig uitgeleend worden. Er zijn thrillers, streekromans, jeugdboeken, informatieve boeken en tijdschriften. Ook zijn er dvd’s te koop. Er zijn al boeken te koop vanaf 0,50 cent.

Kerstvakantietip
Sla uw slag en kom naar de boekenmarkt in de bibliotheek. Neem afgeschreven boeken, cd’s en tijdschriften mee op vakantie of lees ze lekker thuis! Alles is aantrekkelijk geprijsd en er is voor iedereen iets te vinden.

Lees meer over:

bibliotheek boeken
Deel dit bericht met je vrienden!