Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Leo Dekker en John den Dunnen nemen afscheid bij VV Drechtstreek

13 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In onderling overleg is overeengekomen dat Drechtstreek aan het eind van het seizoen afscheid neemt van Leo Dekker en John den Dunnen. Leo Dekker beëindigt dan na twee jaar zijn activiteiten als Technisch Coördinator en als eindverantwoordelijke voor het 1e elftal. Dekker heeft aangegeven weer open te staan voor terugkeer als hoofdtrainer bij een nieuwe club.

John den Dunnen heeft er aan het eind van het seizoen drie jaar op zitten als trainer bij de club waar hij zijn voetbalcarrière begon. Zijn eerste jaar trad hij op als assistent-trainer naast Jan Kroos, gevolgd door twee jaar bij het eerste elftal. Gedurende zijn eerste jaar als zelfstandig trainer kon Den Dunnen, die in het bezit is van de licentie UEFA B,  hoofdtrainer zijn van Drechtstreek 1 omdat hij dispensatie had van de KNVB. Tijdens het lopende jaar deelt hij het trainerschap met Leo Dekker, die wel in het bezit is van de benodigde licentie.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!