Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Wim Schut voltooit "Papendrecht in 100 portretten"

13 december 2013

PAPENDRECHT - Op 1 augustus startte de Papendrechtse amateur fotograaf  Wim Schut op zijn website www.papendrechtfoto.nl de serie “Papendrecht in 100 portretten”. Iedere werkdag plaatste hij een foto van een inwoner van Papendrecht. 

Vanaf het begin was al te zien dat de fotograaf de geportretteerde personen overal – op een spontane manier -  wist vast te leggen. Zakelijk of privé, jong of oud, man of vrouw, thuis of aan het sporten, het komt allemaal in beeld. Zelf zegt hij verrast te zijn door de medewerking en enthousiasme van de gevraagde personen.

De laatste foto’s worden op 17 en 18 december geplaatst. 

Lees meer over:

inwoners foto portret
Deel dit bericht met je vrienden!