Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Laatste judoles voor de kinderen van de Kameleon

14 december 2013

PAPENDRECHT - 305 kinderen van vijf basisscholen zijn na de herfstvakantie gestart met Schooljudo. De kinderen hebben tijdens schooltijd zes weken lang judoles van een echte judoleraar gekregen.

In judo staan zes waarden centraal: respect, samenwerkend leren, discipline, leren verliezen, omgaan met agressie en weerbaarheid. Door met elkaar op gecontroleerde wijze te stoeien leren de kinderen deze belangrijke opvoedkundige waarden.

Vandaag kregen de leerlingen van de Kameleon hun laatste les. De judoles worden gegeven door judoleraren van Sportschool Tromp en Budosport Lahey uit Papendrecht en van John van Eerdenburg uit Rotterdam. Landelijk partner Zilveren Kruis Achmea en gemeente Papendrecht hebben Schooljudo in Papendrecht mogelijk gemaakt.

Foto: Pieter van den Berg.

Lees meer over:

judo basisschool de kameleon
Deel dit bericht met je vrienden!