Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Het PAB kiest wederom André Stremler als lijsttrekker

18 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op de ledenvergadering van 16 december jl. van het Papendrechts Algemeen Belang (PAB) is André Stremler unaniem door de leden gekozen als lijsttrekker.

André Stremler is al twee keer lijsttrekker geweest en gewezen wethouder. Nummer 2 is de PAB wethouder Herman Nieuwstraten terwijl Rob Groene , Fred den Hartog en Jaap Hoogeveen als zittend raadslid op respectievelijk de nummers 3, 4 en 5 op de lijst staan. Allen eveneens ervaren raadsleden.

Het PAB vindt stabiliteit en ervaring belangrijk in deze moeilijke tijden. Deze ervaring is nodig om te kunnen werken voor een zelfstandig Papendrecht, een goed woon- en leefklimaat en behoud van de voorzieningen in Papendrecht.

Verder staan op de lijst die een mix is van oudgedienden en nieuwe gezichten Arno Janssen, Martin Verweij, Corrie van Veen Hak, Peter Stremler, Madelon Janssen Middelkoop, Jan van der Stel, Mari van Veen, Leen Fijnekam en Gert Dubbeldam.

Op nummer 15 staat oud-raadslid van het PAB Margré van Wijngaarden als lijstduwer. Dit betekent dat zij niet beschikbaar is als raadslid. Haar werkzaamheden zijn niet te combineren met het raadslidmaatschap. De reden dat zij wel op de lijst staat is omdat zij het gedachtengoed van de partij nog altijd een warm hart toedraagt.

Zie ook:

Lees meer over:

gemeenteraadsverkiezingen PAB
Deel dit bericht met je vrienden!