Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechters kiezen duidelijk voor 'vrolijk' ontwerp Marktplein

21 december 2013

PAPENDRECHT - De inwoners van Papendrecht is gevraagd naar een voorkeur voor één van de vier schetsontwerpen voor het nieuwe marktplein.

En Papendrecht heeft massaal gereageerd: Meer dan 1800 reacties kwamen er in 2 weken tijd binnen.

Uitkomsten
Schetsvariant 4 ‘Meander met bloemen’ heeft duidelijk de grootste voorkeur onder de inwoners van Papendrecht. Bijna de helft (47%) kiest voor dit ontwerp.

Veelgehoorde reacties op deze variant: ‘speels, gezellig, sfeervol, vrolijk en groen, veel variatie van bomen en bloemen, een mooie zitbank en mooie bestrating met mooie belijningen’.

Op afstand volgend de andere varianten met 22% voor ‘De groene kamer’, 17% voor ‘Boomeilanden’ en 13% voor ‘Waterspel’.

Wat vindt u van het voorkeursmodel?
Aan de hand van de uitkomsten en reacties is hard verder gewerkt aan een  voorkeursmodel. Dit model is gebaseerd op het karakter van ‘Meander met bloemen’. In het model is rekening gehouden met de reacties en opmerkingen op deze variant en ook de andere drie varianten. Ook in het gemeentehuis kunt u het voorkeursmodel zien.

Binnen dit ontwerp is nog veel mogelijk. Daarom hoort de gemeente we graag wat u van het model vindt. Uw mening helpt in het maken van het uiteindelijke ontwerp voor het plein. Reageren
Wat vindt u van het voorkeursmodel? Heeft u nog suggesties voor verbeteringen? Heeft u nog andere opmerkingen? We horen het graag. U kunt tot 5 januari 2014 reageren via www.papendrechtmarkt.nl

Lees meer over:

markt Marktplein
Deel dit bericht met je vrienden!