Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Diepvries met kerst aankopen leeg (ingezonden brief)

25 december 2013 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Ingezonden brief:

"Ik wil even mededelen dat wij nu een karige kerst hebben! Alle kerstboodschappen die ik zaterdag voor 160 euro had aangeschaft is voor een heel groot gedeelte gejat uit onze diepvries die in de schuur aan het dokter Rietveldplein staat.

Ik ontdekte het pas nadat ik om 16.00 uur terug kwam uit mijn werk. Ik heb nog snel een beetje vlees een kippenboutjes kunnen kopen.

Maar vandaag ontdek ik nog veel meer: eigenlijk is heel mijn koelkast geplunderd, ijs, toetjes, hapjes  brood en melk zijn weg enz. Ik en mijn man werken er hard voor. Ik kan gelukkig wel een sobere maaltijd nuttigen vandaag. Morgen tweede kerstdag eten wij wij ergens anders.

Naam en exact adres gedupeerde is bij redactie bekend. Mocht u iets hebben gezien, dan kunt u dit doorgeven aan de redactie.

Deel dit bericht met je vrienden!