zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Uitslag AD oliebollentest voor Frittella "Foutje bedankt"

27 december 2013

PAPENDRECHT - Begin november is het leerwerkbedrijf Frittella aan de Meentpassage 24 bezocht door een controleur van de AD oliebollentest. Vandaag valt in het AD te lezen dat Pannenkoekenhuis Frittella is beoordeeld met een onvoldoende.

De conclusie was:"Betonnen korst. Keiharde, opgewarmde gedrochtjes. Frittella presenteert zich als commercieel bedrijf, maar schoffeert klanten en diskwalificeert zichzelf en de (gehandicapte) medewerkers".

Christiaan van Engen, eigenaar van het leerwerkbedrijf is teleurgesteld over de beoordeling. "De controleur kwam begin november met een smoes
bij ons bedrijf binnen, wij zaten toen nog in een experimentele fase en verkochten nog niet eens oliebollen. De controleur benaderde een medewerker van ons met de smoes dat hij aan het werk was in de buurt en graag twee bolletjes wilde hebben. De medewerker heeft hierop de controleur twee oliebollen gegeven, wat uiteraard niet had mogen gebeuren".

Omdat wij heel benieuwd zijn naar de mening van het publiek nodigen wij vanaf vandaag iedereen uit om gratis een oliebol te komen proeven in
onze kraam. Uiteraard zijn wij heel benieuwd naar de mening van het publiek, maar wij zijn er van overtuigd dat die uitslag anders zal zijn dan de AD oliebollentest", aldus Christiaan van Engen.

Deel dit bericht met je vrienden!